Jättirintainen teinivaimo seksiterapiaan – ikäero mieheen 35 vuotta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimo Courtney Stodden nai taannoin itseään huimasti vanhemman Doug Hutchisonin, ja pariskunta ehti jo käydä terapiassa Couples Therapy -realityohjelmassa. Nyt on vuorossa seksiterapia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

18-vuotias Courtney ja 53-vuotias Doug ovat menneet seksiongelmiensa takia tohtori Ava Cadellin ja Malcolm Dayn vastaanotolle. Pari käy läpi kahdeksan viikon Passion and Pleasure -kurssin, jossa rakastavaisia neuvotaan kaikissa rakkauteen, suhteisiin ja seksiin liittyvissä asioissa.

He kuvaavat kurssia varten myös paljastusvideon, jossa kertovat seksielämästään. Julkkispari paljastaa keinot, joilla he saavat avioliittonsa toimimaan. Heille annetaan terapiassa työkaluja, joilla parantaa välejään ja intiimiä kanssakäymistään entisestään. Parin video julkaistaan ensi viikolla Passion and Pleasure -kurssin verkkosivustolla, uutisoi E! Online -sivusto.

Courtney Stodden otti äskettäin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Neitokainen on kertonut tuntevansa olonsa itsevarmemmaksi uusien rintojen myötä. Aviomies Doug ei alun perin ollut silikonien kannalla, mutta mies antoi periksi vaimonsa mielihalulle.