Jätetty Nina Agdal säkenöi seksikkäissä mallikuvissa – sydänsurusta ei tietoakaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Nina Agdal tapaili vielä jokin aika sitten Maroon 5 -yhtyeen keulahahmoa Adam Levineä, kunnes mies palasi yhteen entisen kultansa Behati Prinsloon kanssa. Jätetty Nina on kuitenkin neito parhaassa iässä, joten sydänsuru unohtunee pian uusien ihailijoiden myötä.

Nyt Victoria’s Secret -brändin tuorein mallineito nähdään Aerie-merkin mallikuvissa, joissa Nina todella näyttää Levinelle, mistä rokkari jää paitsi. Otoksissa hoikka Agdal esiintyy muun muassa nuden, mustan ja sinisen värisissä alusvaatteissa.

34-vuotias rokkari kaipasi sen verran kipeästi eksäänsä Behati Prinsloota, että uudisti suhteensa tämän kanssa. Adam myös kosaisi samalla Victoria’s Secret -kaunotarta. Kihlaus julkistettiin medioissa vain hetki sen jälkeen, kun Levine vielä lomaili romanttisissa merkeissä Agdalin kanssa.