Uusi julkkispari: Playboy-malli iski NKOTB-komistuksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboykaunotar Jenny McCarthy eli vielä jokin aika sitten sinkkuna, mutta nyt asiat ovat muuttuneet 40-vuotiaan neidon rakkauselämässä. Hän tapailee New Kids On The Block -yhtyeen laulajaa Donnie Wahlbergia.

Pari tapasi tähden omassa Jenny McCarthy Show -keskusteluohjelmassa, jossa kipinät lentelivät heidän välillään. McCarthy esimerkiksi kyseli vieraaltaan puhuuko hän tuhmia seksin aikana, johon mies vastasi myöntävästi. Ohjelman jälkeen julkkikset lähettelivät toisilleen kuumia julkisia Twitter-viestejä.

– Kyllä, he alkoivat tapailemaan toisiaan ja pitävät hauskaa. Heillä oli kivaa itsenäisyyspäivänä, kun he viettivät aikaa ystäviensä kanssa, kertoi lähde Us Weekly -lehdelle.

Jennysta on moneksi, sillä äskettäin hän tähditti salaattimainosta. Kyseessä oli osa Carl’s Jr -pikaruokaketjun tuoreinta Forget You’re Eating Salad -kampanjaa, jossa ei seksikkyyttä säästelty. Kuvauksista julkaistiin myös kuvia, joissa Jenny hassutteli työn lomassa ja teki pilaa esimerkiksi muhevista muodoistaan.