Rocktähti jätti supermallin tylysti – otti heti toisen supermallin tilalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Nina Agdal kuuluu Victoria’s Secret -brändin nouseviin kykyihin. Neitokainen deittaili vastikään Maroon 5 -yhtyeen keulahahmoa Adam Levineä, kunnes mies tunsi piston sydämessään ja vaihtoi naista lennossa.

Kuva: Maaji
Kuva: Maaji

34-vuotias rokkari kaipasi nimittäin sen verran kipeästi eksäänsä Behati Prinsloota, että uudisti suhteensa tämän kanssa. Adam myös kosaisi samalla Victoria’s Secret -kaunotarta. Kihlaus julkistettiin medioissa vain hetki sen jälkeen, kun Levine vielä lomaili romanttisissa merkeissä Agdalin kanssa.

– Adam Levine ja hänen tyttöystävänsä Behati Prinsloo ovat innoissaan ilmoittaessaan, että he ovat kihloissa ja menossa naimisiin. Pari palasi yhteen ja Adam kosi tänä viikonloppuna Los Angelesissa, kertoi Levinen edustaja People-lehdelle.

Aika näyttää, miten Agdal ja Prinsloo tulevat keskenään toimeen saman vaatemerkin kuvauksissa. Heillä on molemmilla merkittävä osa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mainoskuvissa. Prinsloo ja Levine erosivat tämän vuoden alussa.