Verinen mainos turkiksia vastaan: ”Tässä on loput turkistakistasi!”

Lifestyle · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA joutui taannoin kovan kriitin kohteeksi, kun paljastui, että suuri määrä sen hoivissa olleita eläimiä oli surmattu. Järjestö on tehnyt jo vuosien ajan ansiokasta työtä turkisten vastustamiseksi, ja lukemattomat julkkikset ovat poseeranneet turkisvastaisissa kampanjoissa.

Kuva: PETA
Kuva: PETA

Nyt 17-vuotias laulaja Dionne Bromfield menee omassa poseerauksessaan varsin konkreettiseksi. Suurin osa tähdistä on riisunut itsensä alastomaksi julisteisiin, mutta Dionne Bromfieldin kuvassa ”alastomana” on vain turkiseläin, jonka iho on revitty irti ja käytetty jonkun turkistakkiin. Mainoskuvassa Dionne toteaakin osuvasti, että ”Tässä on loput turkistakistasi”.

Kuva: PETA
Kuva: PETA