Huikea pelastusoperaatio – tyttö jäi päästä jumiin 70 metrin korkeuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aina silloin tällöin ihmiset onnistuvat jumiutumaan mitä ihmeellisempiin paikkoihin. Näissä tapauksissa palokunnan apu on yleensä kullanarvoinen. Nyt eräs kiinalainen pikkutyttö on onnistunut saamaan itsensä melkoiseen kiipeliin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viisivuotiaan tytön äiti oli jättänyt tämän yksin kotiin lukkojen taakse. Lapsi päätti tehdä pienen tutkimusmatkan asunnon ulkopuolelle ikkunan kautta. Kiinalaistyttö asuu äitinsä kanssa kerrostalon 24. kerroksessa 70 metrin korkeudessa, Daily Mail -lehti kertoo.

Lapsi oli onnistunut saamaan kehonsa ikkunan ulkopuolella olleiden turvakaltereiden lävitse, mutta hänen päänsä oli liian suuri mahtumaan pienestä kolosta. Tämä oli pikkutytön pelastus, sillä muuten hän olisi voinut pudota kuolemaansa huimasta korkeudesta. Tytön naapuri oli kuullut tämän itkun ja hälyttänyt paikalle palokunnan.

Palomiehet murtautuivat asuntoon ja väänsivät turvakaltereita päästäkseen pelokkaan lapsen luokse. Loppujen lopuksi kiinalaistyttö saatiin turvaan neuvokkaiden palomiehien ja turvaköysien avulla. Neitokainen ei ehkä ihan heti lähde uudelle seikkailulle ikkunan väärälle puolelle.