Berlusconin seksijuhlien kohutähti bikineissä – Blackdashian-lempinimen ymmärtää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on viime vuosina tullut julkkismaailmaan runsaasti uusia kaunottaria, joiden joukossa ovat myös Kardashianin perhettä mukaillen Blackdashian-lempinimen saaneet glamourmallit Alessandra Sorcinelli ja Barbara Guerra. He nousivat tähdiksi Silvio Berlusconin seksijuhlista.

Tällä viikolla Alessandra Sorcinelli kuvattiin Miami Beachilla ihonvärisissä bikineissä. Kuvaajat ikuistivat kaunottaren telmimässä vedessä ja nauttimassa silminnähden saamastaan huomiosta.

Italialainen televisiotähti Alessandra Sorcinelli tuli kotimaassaan tunnetuksi, kun hänen kerrottiin olleen vakiovieras entisen pääministerin Silvio Berlusconin bunga bunga -seksijuhlissa. Sittemmin Berlusconi tuomittiin vuosiksi vankilaan, mutta Sorcinelli on pysytellyt otsikoissa. Oikeuden asiakirjojen mukaan Berlusconi oli maksanut Sorcinellille tämän tarjoamista palveluista yhteensä noin 150.000 euroa.