Kohukaunotar Alessandra häikäisevässä rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen kohukaunotar Alessandra Sorcinelli nousi julkisuuteen entisen pääministerin seksijuhlista, ja viime aikoina hän on pysytellyt sitkeästi otsikoissa yhdessä ystävänsä Barbara Guerran kanssa. Nyt kaverukset lomailevat Yhdysvalloissa.

Eilen Alessandra Sorcinelli kuvattiin Miami Beachilla häikäisevän näyttävissä värikkäissä uikkareissa, jotka saivat takuulla kiinnitettyä ainakin miesten huomion.

Italialainen televisiotähti Alessandra Sorcinelli tuli kotimaassaan tunnetuksi, kun hänen kerrottiin olleen vakiovieras entisen pääministerin Silvio Berlusconin bunga bunga -seksijuhlissa. Sittemmin Berlusconi tuomittiin vuosiksi vankilaan, mutta Sorcinelli on pysytellyt otsikoissa. Oikeuden asiakirjojen mukaan Berlusconi oli maksanut Sorcinellille tämän tarjoamista palveluista yhteensä noin 150.000 euroa.