Kanye West ei saa syytettä paparazzin pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanye Westin Yeezus-levy herätti kohua jo ennen ilmestymistään. Odotettu albumi näki päivänvalon 18. kesäkuuta. Äskettäin kohuttiin siitä, kun muusikon vielä tekeillä oleva Black Skinhead -kappaleen musiikkivideo vuodettiin verkkoon ennen aikojaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kanye nousi viime viikoilla otsikoihin käytyään Los Angelesin LAX-lentokentällä valokuvaajan kimppuun. Välikohtaus päättyi siihen, että paprazzille jouduttiin soittamaan ambulanssi. Nyt TMZ-sivusto kertoo, että on erittäin epätodennäköistä että muusikko saisi toilailustaan rikossyytteet.

Poliisit tutkivat edelleen kuvaajan väitteitä, joiden mukaan Kanye yritti varastaa hänen kameransa. Paprazzilla on kuitenkin hyvin vähän häntä tukevaa todistusaineistoa. Niinpä rap-artistia ei mitä todennäköisimmin tulla syyttämään varkaudesta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Muusikolle jää jäljelle mahdollinen pahoinpitelysyyte, mutta senkään ei uskota etenevän oikeuskäsittelyyn asti. Sivuston mukaan on hyvin todennäköistä, että West suostuu tapauksessa sopuratkaisuun, joka ei jätä hänelle rikosrekisterimerkintää. Muusikko joutuu kuitenkin tarjoamaan kuvaajalle rahallisia korvauksia.