Rattijuoppo vaati ilmaista ruokaa Mäkkärin autokaistalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ravintolan asiakkailla on oikeus valittaa, mikäli heidän tilaamansa ruoka ei miellytä. Monesti palautteenanto on hyvä suorittaa ruokailukerran yhteydessä, eikä joskus myöhemmin. Nyt eräs floridalainen nainen on järjestänyt kohtauksen New Port Richeyn McDonald’s-ravintolan autokaistalla.

Mies vaati nimittäin ilmaisia Big Mac -hampurilaisia. Kimberly Womack puolusteli vaatimustaan sillä, että hänen viimeksi tilaamansa purilaiset olivat huonoja. Naisen toivetta ei täytetty, koska ravintola tarjoili sunnuntaiaamuna aamiaista.

Tämän jälkeen hän muutti vaatimustaan ja pyysi ilmaisia Egg McMuffin -annoksia. Kun tämäkin pyyntö evättiin, 34-vuotias neitokainen kieltäytyi lähtemästä autonsa kanssa pois autokaistalta.

Nainen seisoi siellä 10 minuuttia autojen kerääntyessä hänen taakseen. Paikalle soitettiin poliisi, joka huomasi Womackin juopuneen tilan. Häirikkö tunnusti myös ottaneensa Klonopin-masennuslääkettä. Naista syytetään nyt rattijuopumuksesta, uutisoi New Port Richey Patch -sivusto.