Teinit tekivät ryöstön – ottivat itsestään kuvia ennen rikosta!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Etenkin teinityttöjen tiedetään napsivan mielellään itsestään kuvia. Yleensä he sitten julkaisevat nämä potretit jossakin sosiaalisen median palvelussa. Nyt eräät ruotsalaistytöt ovat jääneet kiinni, koska poliisi löysi heidän rosvotamineissa tapahtuneen poseerauskuvansa toisen tytön puhelimesta.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Aftonbladetin mukaan teinit olivat ryöstäneet hampurilaisbaarin veitsellä uhaten. Sitä ennen tytöt olivat kuitenkin ottaneet itsestään peilin kautta kuvan, jossa he poseerasivat rosvovarusteissa kommandopipoineen ja terävine veitsineen.

Tytöt saivat saaliikseen vaivaiset 300 euroa. Ruotsin Halmstadissa tapahtunut rikos selvisi, kun poliisikoirapartio jäljitti tekijät erääseen asuntoon, josta he löysivät sekä veitsen että tyttojen käyttämät kommandopipot. Asunto kuului toisen tytön isoäidille. Lopullinen kiinnijääminen tapahtui kuitenkin sitten, kun poliisit löysivät neitokaisten ottaman valokuvan puhelimelta.