Adam Lambert yllättää – mukaan hittisarjan näyttelijäkastiin!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomalaiset ovat seuranneet henkeään pidätellen viime vuosien ajan maailmantähti Adam Lambertin ja BB-voittaja Sauli Koskisen seurustelua. Äskettäin Suomen suosikkivävypoika kuitenkin lähti omille teilleen, kun parin raportoitiin eronneen.

Nyt American Idol -ohjelmasta maailmanmaineseen noussut Adam Lambert on lähtemässä uuteen suuntaan uransa kanssa. Laulajatähden kerrotaan nimittäin esiintyvän Glee-suosikkisarjassa ensi syksynä alkavalla viidennellä tuotantokaudella. Ilmoituksen Lambertin päätöksestä teki sarjaa kirjoittava Ryan Murphy Twitterin välityksellä.

– Voin innoissani ilmoittaa, että superlahjakas Adam Lambert tulee liittymään Gleen näyttelijöiden joukkoon tänä syksynä, Ryan Murphy kirjoittaa yhteisöpalvelussa.

Suosikkilaulajan uumoiltiin äskettäin liittyvän tulevan American Idol -tuotantokauden tuomareiden joukkoon. E! Online -sivuston lähteiden mukaan tämä on kuitenkin tämänhetkisen tilanteen huomioon ottaen melko epätodennäköistä. Lambertin saapumisen Glee-sarjaan toivotaan parantavan huonoista katsojaluvuista kärsineen sarjan nostetta.