Katy Perry selitteli suhdetta Robert Pattinsoniin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Katy Perry kertoi taannoin eräissä julkkisjuhlissa himoitsevansa ystävänsä Kristen Stewartin miestä Robert Pattinsonia, ja laulaja nähtiinkin pian komistuksen kainalossa miehen eron jälkeen. Nyt Perry on ryhtynyt selittelemään käytöstään.

– Lähetin Kristenille tekstiviestin, jossa luki, etten todellakaan tahdo olla epäkunnioittava häntä kohtaan. Yritin vain olla Pattinsonin ystävä, Katy Perry kertoi Elle-lehden tuoreessa brittijulkaisussa ja samalla laulaja kiisti suhteen jyrkästi.

Katyn ja Robertin suhdehuhut lähtivät ponnekkaasti liikkeelle heti vampyyriparin eron jälkeen, kun he olivat viettäneet yhteisen illan muiden ystäviensä kanssa Björkin konsertissa Hollywoodissa.

Ennen Pattinsonia Perry yhdistettiin Hollywoodin elokuva-agentti Michael Kivesiin. Neitokainen on kuitenkin lähipiirinsä mukaan ollut koko aika eniten ihastunut entiseen on-off -poikaystäväänsä John Mayeriin, jonka kanssa hän on nyt jälleen palannut yhteen.