Poikabändi sikaili – kaatoi ohikulkijan päälle shampanjaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

The Wanted -kokoonpano kävi taannoin lähellä hajoamista Las Vegasin reissun yhteydessä. Poikabändin managerit olivat halunneet, etteivät komistukset ottaisi tyttöystäviään mukaan. Siva Kaneswar kapinoi käskyä vastaan ja aiheutti ison riidan.

Nyt poikabändi on ajautunut ongelmiin poliisin kanssa. Pojat olivat juhlineet yhtyeeseen kuuluvan Jay McGuinnessin syntymäpäivää lontoolaisessa Marylebone-hotellissa. Juhliminen lähti kuitenkin hieman käsistä, ja poikabändiläiset päätyivät kaatamaan shampanjaa hotellin toisessa kerroksessa sijainneen huoneensa ikkunasta, The Sun kertoo.

Juhlajuoma oli kaatunut suoraan kadulla olleen Todd Swiftin päälle. Miehen mukaan muusikot myös haukkuivat häntä. Swift ei sulattanut The Wantedin pelleilyä, vaan hän soitti poliisit paikalle.

Poikabändiläiset saivat shampanjan kaatamisesta puhuttelun poliisilta. Vakavammilta seuraamuksilta vältyttiin, koska poliisi ei pystynyt tarkkaan selvittämään kuka poikabändiläisistä todella kaatoi juoman. Shampanjalla kasteltu Swift ihmettelee näreissään The Sunille, että millaista esimerkkiä yhtye oikein näyttää nuorille faneilleen.