Tämän puhelinmerkkisi kertoo sinusta – olisitko uskonut?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nykypäivänä markkinoilla on usean eri valmistajan tuottamia, toinen toistaan hienompia älypuhelimia. Kuluttajien tiedetään kilpailevan siitä, kuka omistaa hienoimman ja uusimman puhelimen. Nyt tuore tutkimus on selvittänyt sitä, mitä puhelimen merkki kertoo omistajastaan.

TalkTalk Mobilen suorittaman tutkimuksen mukaan Applen iPhonen omistajat ovat kaikkein kunnianhimoisimpia. He myös arvioivat olevansa paremman näköisiä kuin muiden puhelinmerkkien käyttäjät. IPhonen omistajat olevat kyselyn mukaan muita menestyneempiä, ahkerampia ja kaikkein aktiivisimpia sosiaalisen median käyttäjiä, Daily Mail kertoo.

Android-puhelimien omistajat taas ovat kaikkein luovimpia. He laittavat ruokaa muita paremmin ja ovat erittäin kohteliaita. Androidin omistaja työskentelee todennäköisimmin kulttuurin tai urheilun parissa, ja he katsovat eniten televisiota ja juovat eniten alkoholia.

Blackberryjen käyttäjät taas ansaitsevat muita enemmän. He työskentelevät useimmiten rahoitus- tai kiinteistöalalla. Blackberryn omistajat tekevät muita vähemmän työtunteja ja heillä on muita pidempiä parisuhteita. Heidän myös uskotaan juovan eniten kahvia ja teetä sekä syövän enemmän ulkona kuin muunmerkkisen puhelimen omistavat henkilöt.

Luonteenpiirteiltään iPhonen omistajat koettiin uskaliaina, fiksuina ja flirttailevina. Androidin käyttäjät taas olevat useimmiten ujoja, rentoja ja hiljaisia. Blacberryn omistavat henkilöt koettiin äänekkäiksi ja iloisiksi.