Kristen Stewart raivostui paparazzille: ”P**kaläjä et ansaitse hengittää samaa ilmaa!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vampyyripariskunta Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde tuli äskettäin jälleen kerran tiensä päähän, kun Robert jätti näyttelijättären. Eron syynä on kukapa muukaan kuin pettämiskohussa Kristenin kanssa jo aiemminkin ryvettynyt ohjaaja Rupert Sanders.

Vaikea ero on varmasti ollut raskas näyttelijättärelle, ja nyt paineet ovat näkyneet Stewartin käyttäytymisessä Los Angelesissa. Kaunotar kohtasi kourallisen valokuvaajia odotellessaan ulkona kyytiään. Neitokainen ei kuitenkaan ollut kovinkaan iloinen kohdatessaan hänelle huutelevat paparazzit, TMZ-sivusto uutisoi.

Stewart ryhtyi kiivaaseen sanaharkkaan erään kuvaajan kanssa. Huutelun aikana neitokainen muun muassa kiroili paparazzille useaan otteeseen. Kuvaaja kysyi näyttelijättäreltä välikohtauksen aikana miksi tämä käskee heitä ”painumaan v**tuun”.

– Koska olet p**kaläjä. Et ansaitse hengittää samaa ilmaa kuin minä, Kristen Stewart huutaa kuvia ottavalle paparazzille.