Suri Cruisen vartijat maksavat yli 150 000 euroa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tom Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär nauttii julkkisvanhempiensa saavuttamista eduista lähes kuninkaallisten tavoin. Suri käy kallista yksityiskoulua ja on saanut muutenkin osansa luksuselämään kuuluvista asioista.

Tom Cruise on palkannut tyttärelleen aseistautuneet henkivartijat – ja isolla rahalla totta kai. Cruise on ollut erittäin määrätietoinen avioeronsa jälkeen. Nyt tämä on todistettu käytännössä, sillä hiljattain Cruise osti tytölleen 3,5 miljoonan euron arvoisen yksityiskoneen, jolla Suri pääsee koska tahansa tapaamaan isäänsä.

Seitsemänvuotiaan julkkislapsen uutisoidaan nyt myös saaneet ison joukon uusia henkivartijoita, jotka maksavat Tom Cruiselle 50.000 dollaria viikossa, eli miltei 38.500 euroa seitsemältä päivältä. Huikealla hintalapulla varustetut vartijat vahtivat Cruisen jälkikasvua vuorokauden ympäri. Kalliit ja aseistetut vartijat olivat myös Katie Holmesin toive, mutta naisella itsellään ei ole varaa kustantaa kallista vartiointia, joten hän arvostaakin Cruisen elettä suuresti.

Surin kerrotaan opettelevan hulppeassa yksityiskoulussaan jo toista kieltään, ja pikkuneito treenaakin paraikaa kiinan kielen alkeita. Cruise ja Holmes maksavat yli 32.000 euroa vuosimaksua silmäteränsä manhattanilaisesta opinahjosta. Monikulttuurinen koulu antaa julkkismaailman tyylikkäimmäksi lapseksikin valitulle Surille tulevaisuudessa paljon mahdollisuuksia edetä haluamalleen työuralle.