Jääkiekkofanit kostivat Justin Bieberille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinitähtenä laulajan uransa aloittanut Justin Bieber vieraili taannoin tämän vuoden Stanley Cup -mestari Chicago Blackhawks -joukkueen pukukopissa Chicagossa. Vierailu jääkiekkojoukkueen luona ei kuitenkaan sujunut ongelmitta.

Bieber onnistui suututtamaan jääkiekkokansan seisomalla pukukopin lattialla olleen joukkueen logon päällä. NHL-sarjassa noudatetaan kirjoittamatonta sääntöä, jonka mukaan joukkueen logon päälle astuminen lähentelee pyhäinhäväistystä. Laulaja oli myös koskenut Stanley Cup -pokaaliin, vaikka pokaaliin koskemista pidetään yleisesti sopimattomana.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt joukkueen kimpaantuneet fanit ovat kostaneet teinilaulajalle. Radar Online -sivusto kertoo, että Blackhawksien kannattajat ovat tuoneet vuosittaisen fanitapaamisen aikana suuren Bieberin päätä esittävän pahvikuvan joukkueen kotihalliin. Tämän jälkeen fanit ottivat lukuisia kuvia, joissa he seisovat laulajan kuvan päällä jääkiekkopyhätössään.

– Emme arvosta voittajan kelkkaan hyppääjiä. Kun näimme Justin Bieberin ei vain seisovan logon päällä vaan myös koskemassa pokaalia, olimme ällistyneitä, tempaukseen osallistuneet kertovat Yahoo Sportsille.

Laulajan pahvikuva asetettiin päivän aikana fanien toimesta muun muassa Stanley Cup -pokaalin ja jäänhoitokoneen alle. Bieberin vahingossa sattunut kardinaalivirhe ei siis mitä ilmeisimminkään tule unohtumaan jääkiekkokansan keskuudessa ihan hetkessä. ESPN on kertonut, että tähti oli pahoitellut virhettään seisoa logon päällä sen sattumishetkellä.