Mies ampui itseään unissakävelyn aikana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Noin 1 – 15 prosenttia väestöstä kävelee joskus unissaan. Unissakävely on yleensä melko harmitonta puuhaa kävelijälle itselleen ja hänen läheisilleen. Yhdysvaltain Coloradossa asuva mies sai kuitenkin huomata varsin karmivalla tavalla, että näin ei ole aina.

Daily Camera -verkkosivuston mukaan 63-vuotias Sanford Rothman ilmoitti viranomaisille heränneensä pamauksen ääneen kahden aikaan aamuyöstä. Herättyään mies huomasi saaneensa luodin oikeaan polveensa. Sanfordilla ei ollut selvää muistikuvaa tapahtuneesta.

Sanford Rothman vietiin sairaalaan, jossa hänen ampumahaavansa hoidettiin. Tutkimuksissa paljastui, että ase laukesi vahingossa, todennäköisesti miehen kävellessä unissaan. Paikallisen poliisipäällikön mukaan Rothman säilytti käsiasetta sänkynsä lähettyvillä. Tapaukseen ei liity alkoholin tai laittomien päihteiden käyttöä.