Sotilas palasi perheensä luokse – upea yllätys tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkossa on julkaistu runsaasti videoita, joissa nähdään lemmikkien reaktioita isännän palattua pitkältä komennukselta. Nyt vuorossa on hellyttävä video, jossa nähdään miten vaimo reagoi, kun hänen miehensä palasi kuukausien poissaolon jälkeen yllättäen kotiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Amerikkalaisen Bethany Bronsonin aviomies oli ollut Afganistanissa kuuden kuukauden komennuksella. Yllättäen kotiin päässyt sotilas päätti yllättää vaimonsa toden teolla. Ilmavoimien sotilas toteutti yllätyksensä vaimon ja lapsien ollessa viettämässä rantapäivää.

Perhetutun kuvaamalla YouTube-videolla perheen lapset kertovat, mitä he sanoisivat isälleen, jos tämä olisi paikalla. Bethany kertoo, että hän sanoisi miehelleen rakastavansa tätä, ja että hän kaipaa tämän kehoa. Juuri tämän jälkeen sotilas sukeltaa paikalle armeijavaatteisiinsa pukeutuneena. Nainen menee ymmärrettävästi sanattomaksi.

– Rouva Bronson, aviomiehesi on täällä ilmoittautumassa palvelukseen, paikalle sukeltanut aviomies sanoo vaimolleen.