Historiallinen elokuva tekeillä – Teräsmies ja Batman samassa elokuvassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teräsmies, eli Superman, on yksi maailman ensimmäisistä ja edelleen tunnetuimmista supersankarihahmoista. Tänä kesänä Teräsmies teki paluun suuren yleisön tietouteen Man of Steel -elokuvan muodossa. Hittielokuvan uutisoitiin äskettäin saavan jatko-osan.

Nyt tulevasta elokuvasta ollaan saatu uutta tietoa. Henry Cavillin tähdittämässä jatko-osassa tullaan näkemään ensimmäistä kertaa sekä Teräsmies että Batman. Supersankarikaksikko ei ole koskaan aiemmin tähdittänyt samaa elokuvaa, E! Online -sivusto uutisoi.

Uutuuselokuvan ohjaajana toimii niin ikään Man of Steel -elokuvan ohjannut Zack Snyder. Myös käsikirjoittaja David S. Goyer jatkaa pestissään elokuvan parissa. Snyder on kertonut San Diagossa järjestetyillä Comic-Con -sarjakuvafestivaaleilla olevansa innoissaan tulevasta projektista.

– Kohdataanpa todellisuus, on enemmän kuin mytologista asettaa Teräsmies ja Batman vastakkain, ottaen huomioon että he ovat maailman mahtavimmat supersankarit, Zack Snyder hehkuttaa.

Tämän kesän suosikkielokuviin lukeutuvassa Man of Steelissä nähdään Henry Cavillin lisäksi liuta nimekkäitä tähtiä, kuten Kevin Costner, Russell Crowe, Amy Adams ja Michael Shannon. Elokuvan ohjaajan Zack Snyderin aikaisempaa käsialaa ovat muun muassa elokuvat 300 ja Watchmen. Tuottajana toimii puolestaan Yön Ritari -elokuvista tuttu Christopher Nolan.