Naisella maailman suurin afro – kestää kaksi päivää pestä ja kuivata

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pitkät hiukset omaavat henkilöt tietävät, että suuren pehkon kunnossapitäminen voi olla välillä hyvinkin työlästä. Amerikkalaisen Aevin Dugasin hiusten hoitaminen vaatii kuitenkin huomattavasti enemmän aikaa kuin keskivertoihmisen hiusten kunnossa pitäminen.

Naisella on nimittäin aivan järjettömän suuri afro. Mirror-lehden mukaan se on maailman suurin. Reservessä Louisianassa asuvan naisen afron halkaisija on hämmästyttävät 1,4 metriä. Katso kuvat tästä linkistä.

Dugasin mukaan pehko on kasvanut viimeisten 12 vuoden aikana niin suureksi, että hänellä on ongelmia nähdä sen alta. Naisella menee hiusten pesemiseen ja kuivaamiseen aina kaksi päivää kerrallaan. 38-vuotias Dugas saa hiustensa johdosta ihailevia katseita missä ikinä hän kulkeekaan.