Lady Gaga riisui kaiken – alastomana taidevideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on viettänyt jo kuukausia sairauslomalla ja uuden materiaalin viimeistelyn parissa. Nyt hän on kuitenkin tekemässä paluuta esiintymislavoille, ja laulajattaren on määrä esiintyä 25. elokuuta MTV Video Music Awards -gaalassa.

Yleisön shokeeraaminen erikoisilla tempauksilla ei ole Lady Gagalle varsinaisesti mitään uutta. Nyt tähti on nostattanut kulmakarvoja esiintymällä performanssitaiteilija Marina Abramovicin uudella The Abramovic Method Practiced by Lady Gaga -videolla. Abramovic on aikaisemmin tehnyt Gagan lisäksi yhteistyötä muun muassa Jay Z:n kanssa.

ladygaga09082013

Videolla esitetävää ”Abramovic-metodia” kuvaillaan korkealentoisesti ”sarjaksi harjoituksia, joiden tarkoituksena on nostaa osallistujan tietoisuutta heidän fyysisestä ja henkisestä kokemuksesta nykyhetkessä”. Useimpia katsojia kiinnostanee kuitenkin enemmän tieto siitä, että Lady Gaga esiintyy videolla vailla rihmankiertämää. Tempauksella mainostetaan varankeruuprojektia, jolla rahoitetaan Abramovicin taidemuseoprojektia.

Viimekeväisestä leikkauksesta toipuva Lady Gaga tulee esiintymään 25. elokuuta järjestettävän MTV Video Music Awards -gaalan lavalla. MTV kertoo verkkosivuillaan, että neitokainen tulee esittämään juhlassa ensimmäisen sinkkunsa tulevalta ARTPOP-albumiltaan. Lady Gagan edellisestä MTV Video Music Awards -esiintymisestä on kulunut kaksi vuotta.