Jennifer Aniston ylistää strippareita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Frendit-sarjan myötä supertähdeksi 90-luvulla noussut näyttelijätär Jennifer Aniston suunnittelee parhaillaan häitä poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa. Tähti nousi vastikään otsikoihin Millerit-elokuvan rohkean trailerin myötä, sillä hän näyttelee elokuvassa stripparia.

Nyt valkokankaalla vaatteensa riisunut näyttelijätär on avautunut hermoja raastaneesta kokemuksestaan. Aniston kertoi The Talk -ohjelmassa, että hänellä oli yllään kolmet alushousut ja rintaliivit, jottei hän vahingossakaan voisi vilauttaa tarkoitettua enempää. Kokemuksen jälkeen kaunottarella on aivan uudenlaista kunnioitusta srippareita kohtaan.

– Ei ole helppoa riisuuntua alastomaksi ihmisten edessä joiden edessä et halua olla alasti, joten minä kunnioitan teitä stripparit! Jennifer Aniston kehuu The Talkissa.

Suosikkinäyttelijätär koki suunnattomia paineita olla hyvässä kunnossa vähäpukeisia kohtauksiaan varten. Anistonin kuntovalmentaja laittoi tähden tekemään uskomattoman paljon työtä timmiin kuntoon pääsemiseksi. Kaunotar on kuvaillut valmentajaansa eläimeksi.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkä jakso Pittin jälkeen, mutta sittemmin tilanne muuttui. Anistonin stylisti tunnusti taannoin, että hän leikkasi näyttelijättären aikoinaan ikoniseksi nousseen hiustyylin pilvessä.