Nainen yritti välttyä ylinopeussakoilta – poliisille typerä valhe

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Moni on varmasti harkinnut poliisille lepertelyä välttyäkseen sakkojen saamiselta. Eräs amerikkalaisnainen yritti samaa taktiikkaa tultuaan poliisin pysäyttämäksi New Hampshiressä. Tällä kertaa naisen tarina ei kuitenkaan tuottanut hänen toivomaansa tulosta.

Nashuasta kotoisin oleva Carley Williams oli kertonut hänet pysäyttäneelle poliisille, että hän ajoi ylinopeutta ehtiäkseen kuolevan isänsä luokse. Merrimack-sivusto raportoi, että nainen ajoi yli 130 kilometrin tuntivauhtia satasen alueella. Williamsin pysäyttänyt poliisi kuitenkin uskoi 28-vuotiaan neitokaisen tarinan, ja hän päästi tämän menemään.

Valhe ei kuitenkaan auttanut naista pitkään. Williams oli kertonut poliisille missä sairaalassa hänen ”kuoleva isänsä” on, mutta poliisien tarkastettua sairaalan rekisterit miehestä ei löytynyt mitään tietoja. Lopulta kävi ilmi, että naisen isä oli menehtynyt jo vuonna 2008.

Hurjastellut neitokainen toivottavasti harkitsee vastaisuudessa kaksi kertaa ennen kuin valehtelee poliisille. Poliisit saapuivat Williamsin kotitalolle Nashuaan tämän isän kuolinilmoitus mukanaan. Naista syytetään ylinopeudesta ja hyllytetyillä rekisterikilvillä ajosta.