Snookin realityohjelmaa ei haluta New Jerseyyn – kuvauslupa evättiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

The Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi tuli taannoin äidiksi, ja hän laihdutti raskauskilot ennätysnopeasti. Nyt rauhallista perhe-elämää viettävä neitokainen haluaa muuttaa New Jerseyn Pelican Islandille kihlattunsa Jionnin ja Lorenzo-poikansa kanssa.

Alueen asukkaat ovat kuitenkin laittaneet kapuloita rattaisiin. Radar Online -sivusto kertoo, että Sandy-hurrikaanin tuhoista edelleen toipuvan alueen asukkaat palkkasivat asianajajan varmistamaan, ettei juhlimisestaan tunnettu realitytähti muuta alueelle. Asbury Park Press -sivuston mukaan Snookilla ei ole lupaa kuvata realitysarjaansa alueella.

Realitytähden oli tarkoitus kuvata alueella televisiosarjaa Jersey Shore -sarjasta niin ikään tunnetuksi tulleen Jennifer ”JWoww” Farleyn kanssa. Pelican Island -alue on kuitenkin tarkoitettu ainoastaan asumiseen, eivätkä viranomaiset ole antaneet neitokaisille lupaa kuvata siellä realitysarjaansa. Asukkaat ovat iloisia päätöksestä, sillä televisiosarjan kuvausten pelättiin rikkovan asuinalueen rauhaa.

– Tämä ei ole mitenkään henkilökohtaista. Pyydämme vain että he noudattavat lakia niin kuin kaikki muutkin, asukkaita edustanut asianajaja Ron Gasiorowski selittää Asbury Park Pressille.

Snooki kertoi hiljattain raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea. Neitokaisen 11 kuukautta vanha Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätyslapsi, sillä bailueläimenä tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi. Näin kuitenkin kävi, ja nainen sai terveen lapsen yhdessä kihlattunsa Jionni LaVallen kanssa.