Rihanna tekee hyvää – lahjoitti jättisumman susien suojelulle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Popkaunotar Rihanna nosti taannoin kanteen brittiläistä Topshop-valmisvaateketjua vastaan. Tähden mukaan ketju käytti myymässään paidassa hänen kuvaansa ilman asianmukaista lupaa. Vaatemerkki tuomittiin äskettäin maksamaan laulajalle korvauksina viisi miljoonaa dollaria.

Diivamaisilla elkeillään lähiaikoina otsikoihin noussut laulajatar on nyt tehnyt hyvän teon. Daily Mirrorin lähteiden mukaan Rihanna on lahjoittanut viisinumeroisen summan susien suojelulle omistautuneelle Wolf Haven -hyväntekeväisyysjärjestölle. Kaunottaren kerrotaan olevan erittäin omistautunut susien hyvinvoinnille.

Lehden lähteen mukaan eläinrakas laulajatar haluaa jakaa massiivisesta omaisuudestaan myös eteenpäin. Susista innostunut Rihanna haluaa olla mukana varmistamassa, ettei eläin kuole sukupuuttoon. Neitokaisen kerrotaan myös adoptoineen oman suden.

Rihannan vastikään Suomeen päättynyt kiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä hän saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Myöhästelyn lisäksi hän sai kyseenalaista julkisuutta aamuun asti jatkuneista juhlistaan. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin.