Tätä kalansaalista ei uskottaisi todeksi – onneksi oli kamera mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalamiehet ovat kautta aikojen kertoneet toinen toistaan hurjempia tarinoita saaliistaan, mutta tarinoiden todentaminen on yleensä ollut varsin vaikeaa. Kännykkäkameroiden aikakaudella kamera on kuitenkin aina mukana, joten todisteiden samainen ei ole vaikeaa. Se on jälleen osoitettu.

Kuva: University of Delaware ORB Lab
Kuva: University of Delaware ORB Lab

Tällä kertaa kuvaan on saatu uskomaton kalansaalis, jollaista itse kalamieskään tuskin osasi odottaa. Perjantaina kalassa ollut Delawaren yliopiston tutkija yritti saada saaliikseen tutkimuksia varten pientä haita, mutta koukkuun iski jotain aivan muuta.

Ensin koukkuun jäi tosin alkuperäisen tavoitteen mukainen eväkäs, mutta yllättäen siimassa kiinni ollut pieni hai joutui puolestaan suuremman hain kitaan. Kalastajan ilme olisi ollut näkemisen arvoinen, kun yhdessä koukussa olikin aikamoinen kalansaalis. Tätä tuskin olisi uskottu ilman todisteena olevaa valokuvaa.