Mies, vältä näitä tapoja keittiössä – saavat naiset raivon partaalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monen kumppanilla on varmasti joitain tapoja, jotka käyvät joskus hermojen päälle. Nyt tuore kysely paljastaa, mitkä miesten tavoista ärsyttävät brittinaisia eniten keittiön puolella. Äänestyksen ykkössijalle nousi ei-ehkä niin yllättäen siivottomuus.

Wren Kitchens & Bedroomsin suorittaman kyselyn mukaan naisia ärsyttää eniten keittiössä se, että heidän kumppaninsa ei siivoa jälkiään ruoanlaiton jälkeen. Tämän koki ärsyttävänä käyttäytymisenä 39 prosenttia vastanneista. Daily Mail kertoo, että toiseksi eniten neitokaisia ärsytti se, että mies ei tiskaa astioita vaikka nainen on valmistanut koko aterian.

Kolmanneksi eniten ärsytti neuvojen antaminen silloin, kun niitä ei todellakaan tarvita. Neljänneksi miesten ärsyttävimpiä keittiötapoja listanneessa kyselyssä nousi olan yli kurkkiminen kumppanin yrittäessä saada ruokaa pöytään. Viidennelle sijalle sijoittui omien ainesosien lisääminen silloin, kun nainen ei ole katsomassa.

– Ei kaikki miehet ole kiusaksi keittiössä, ja joka neljäs nainen sanoo kokkaustaitojen olevan yksi puoleensavetävimmistä piirteistä heidän kumppanissaan, Armando Sanches Wren Kitchens & Bedroomsilta selittää Daily Mailille.