Nainen synnytti ”juoksevan” lapsen – silminnäkijät pakenivat kauhuissaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Internet on tunnetusti pullollaan toinen toistaan hauskempia ja hurjempia pilavideoita. Välillä pilojen uhreiksi joutuneet ottavat pilailun todella raskaasti. Nyt YouTubessa herättää huomiota video, jolla nähtävät pilan kohteet juoksevat pakoon pää kolmantena jalkana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pilavideolla nainen kulkee julkisilla paikoilla esittäen olevansa raskaana. Nainen alkaa voihkimaan ja valittamaan oloansa, jolloin paikalla olleet tulevat auttamaan häntä. Viattomat sivustakatsojat eivät kuitenkaan aavista ollenkaan, mikä heitä hetken päästä odottaa.

Naisen pitkän mekon alta paljastuu nimittäin todellinen yllätys. Kun neitokainen romahtaa maahan ”synnyttääkseen”, mekon alta putkahtaa juokseva lapsi. Naisen synnytystä seuranneet miehet juoksevat kauhuissaan pakoon erittäin ylikehittynyttä lasta.