PistePiste julkaisee debyyttialbuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

PistePiste, eli Harri Arhio, on 27-vuotias helsinkiläinen laulaja ja lauluntekijä. Fanit löysivät PistePisteen jo vuonna 2010, kun hän latasi itse tekemiään demokappaleita verkkoon. Yksi ladatuista kappaleista, Mua viedään, on kerännyt peräti puoli miljoonaa kuuntelukertaa.

Tuottaja DJ Mobster löysi PistePisteen demokappaleita netistä ja otti yhteyttä laulajaan. Miehet ryhtyivät tekemään kappaleita yhdessä, ja ensimmäinen singlelohkaisu Elän sut uudestaan julkaistiin keväällä 2012. PistePisteen toinen single Viljaa julkaistiin alkuvuodesta 2013 ja kummatkin kappaleet ovat keränneet lähes kaksi miljoonaa kuuntelukertaa YouTubessa ja saaneet radiosoittoa eri kanavilla.

PistePisteen suomenkielinen urbaani debyyttialbumi julkaistaan perjantaina 30. elokuuta. PistePiste on aiemmin räpännyt, ja näin ollen urbaani ote tulevalla albumilla on luonnollista. PistePiste kuvailee kappaleitaan paljaiksi ja avonaisiksi.