Demi elää kuin kuorotyttö – pelkää hairahtuvansa muuten

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato on ollut nuoresta iästää huolimatta päihdekoukussa. Vaikka hän on saanut elämänsä takaisin raiteilleen, pelkää hän altistuvansa mieron tien houkutuksille. Lovato oli vuonna 2010 hoidossa lääkkeiden väärinkäytön ja syömishäiriöidensä takia.

Nyt neitokainen paljastaa, että hän ei käy baareissa, koska pelkää syöksyvänsä takaisin vanhaan elämäntyyliin. Hän kertoi OK!-lehdelle, että yrittää jatkuvasti välttää houkutuksia, jotta hänen elämänsä olisi toimivaa ja parempaa.

Demi kertoo myös ympäröineensä itsensä vain luotettavilla ihmisillä, jotka tukevat hänen päätöstään. Demi perusti vastikään rahaston hänen kuolleen isänsä nimissä. Hän tahtoo auttaa riippuvuuksista ja mielenterveysongelmista kärsiviä.

Hänen isänsä Patrick Lovato kuoli syöpään. Demi on sittemmin kertonut, että hänen isänsä oli syövän lisäksi taistellut niin ikään mielenterveysongelmien kanssa. Demi Lovato ei ollut tekemisissä biologisen isänsä kanssa vuoden 2007 jälkeen. Mies erosi tähden Dianna-äidistä vuonna 1994. Us Weekly -lehden mukaan Patrick Lovato taisteli syöpää vastaan monien vuosien ajan.