Alaston mies suihkutteli koulun pihalla – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu tasaisin väliajoin uutisia tapauksista, joissa ihmiset ovat riisuneet vaatteensa mitä erikoisemmissa tilanteissa. Nyt Yhdysvalloissa Floridan Key Westissä on pidätetty mies, joka suihkutteli itseään alastomana koulun pihamaalla.

Yhden aikaan aamuyöllä koululla bändileirillä olleet oppilaat huomasivat jotain outoa Key West High School -koulun pihalla. Keskellä yötä mies nimittäin suihkutteli itseään koulun puutarhaletkulla, eli oli ottamassa suihkua.

Asiasta uutisoineen Sun Sentinel -lehden mukaan paikalle soitettiin nopeasti poliisit, jotka ottivat suihkuttelijan kiinni. 33-vuotias mies ilmoitti kuitenkin poliisille, että mikään sääntö ei kiellä häntä oleskelemasta koulun pihalla. Poliisin saapuessa mies oli jo ehtinyt pukeutua, mutta hänen hiuksensa olivat yhä märät, joten hänet otettiin kiinni.