Itsemurhaa yrittänyt haastoi pelastajansa oikeuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa nostetaan tunnetusti toinen toistaan erikoisempia oikeusjuttuja. Nyt eräs amerikkalaisnainen on haastanut oikeuteen New Yorkin poliisilaitoksen. Oikeusjutussaan itsemurhaa nuorempana yrittänyt nainen haastaa häntä auttaneet poliisit oikeuteen.

27-vuotias Yasmin Rahman yritti itsemurhaa 15-vuotiaana vuonna 2001. Nyt nainen on astunut julkisuuteen kertomalla, ettei hän saa töitä tapahtuneen takia, New York Post raportoi. Rahmanin mukaan työnantajat kaivavat hänen itsemurhayrityksensä esiin taustaselvityksien yhteydessä, eikä häntä sen takia olla palkattu oman alan töhin.

Psykologiaa opiskellut amerikkalaisnainen on nyt haastanut New Yorkin poliisilaitoksen oikeuteen. Kaksi paikallista poliisia pelasti hänen henkensä Lexington Avenuen asemalla sattuneen välikohtauksen aikana. Rahmanin mukaan poliisien raportit tapauksesta on julkistettu, ja tämän takia hänen potentiaaliset työnantajansa ovat päässeet lukemaan niitä. NYPD:n ja New Yorkin kaupungin edustajat ovat kiistäneet neitokaisen väitteet.