Hittiyhtyeen laulaja kidnapattiin – löydettiin hakattuna rautatiekiskoilta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen The Calling -yhtye perustettiin vuonna 2000 Los Angelesissa. Vuodesta 2005 lähtien hiljaiseloa pitänyt bändi muistetaan ehkä parhaiten Wherever You Will Go -hittibiisistään. Nyt yhtyeen laulaja Alex Band on joutunut vakavan rikoksen uhriksi.

Yhtyeen laulaja kidnapattiin ja pahoinpideltiin viime viikonloppuna Michiganissa. Band oli ollut Lapeerin kaupungissa musiikkifestivaalin tiimoilla, ja hän oli päättänyt kävellä hotelliltaan läheiseen ruokakauppaan neljältä sunnuntaiaamuna, TMZ raportoi. Miehen kävellessä kadulla pakettiauto oli ajanut hänen viereensä, ja Band oli vedetty sen sisälle.

Sivuston lähteiden mukaan laulajamies pahoinpideltiin pahasti autossa. Band jätettiin myöhemmin läheisille rautatiekiskoille. The Calling -yhtyeen toinen jäsen oli huomannut, että 32-vuotias Band oli hävinnyt. Laulaja löydettiin rautatiekiskoilta bändikaverin järjestämän etsintäpartion avulla. Alexin tämänhetkisestä olotilasta ei ole tarkempia tietoja.