Järkyttävä löytö pikkupojan polvesta – kotilo kuoriutui ihon alla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen Paul Franklin loukkasi polvensa kaaduttuaan kiven päälle perheen rantareissun aikana. Kaliforniassa asuvan nelivuotiaan vanhemmat eivät olisi voineet tietää, että kaatumisesta aiheutunut jälki ei ollut mikään ihan tavallinen naarmu.

Pikkupojan oikea polvi alkoi märkimään onnettomuuden jälkeen. Paulin lääkärin mukaan jalassa oli stafylokokkin aiheuttama tulehdus, ja pojalle määrättiin kymmenen päivän antibioottikuuri. Pikkupojan jalka ei kuitenkaan näyttänyt paranevan, Orange County Register raportoi. Katso kuvat tästä.

Loppujen lopuksi pojan äiti Rachel päätti vastoin lääkärin neuvoja puhkaista jalassa olevan paiseen, sillä sen takana vaikutti olevan jo kuollutta ihoa. Naisen yllätykseksi polvesta tuli puristaessa ulos elävä merikotilo. Paulin isä Ken uskoo, että hänen poikansa polven sisälle on saattanut mennä kaatumisen aikana kotilon muna.

Polven sisällä kasvanut kotilo on nyt nimetty Turboksi. Lemmikkikotilo asustelee vesikulhossa perheen Dory-kalan kanssa. Perhe ei kuitenkaan ole täysin varma siitä, onko Turbo enää elossa, sillä se ei ole liikkunut polvesta löytymisensä jälkeen.