Chrissy Teigen bikineissä karkkisateessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen huippumalli Chrissy Teigen on saavuttanut tunnettuutta muun muassa Beach Bunny -uimapukumerkin mallina. Kaunotar on luonteeltaan ekshibionisti, sillä hän julkaisi vastikään alastonkuvansa Instagram-blogissaan. Nyt hänet nähdään makeissa kuvissa.

Laulaja John Legendin kihlattu Chrissy Teigen poseeraa nyt studiokuvauksissa uimapuvussa ja aidossa karkkisateessa, sillä hänen päälleen siroteltiin suuri määrä Skittles-makeisia.

27-vuotias Chrissy Teigen julkaisi vastikään Instagram-palvelussa otoksen, jossa hänet nähdään alastomana valmistautumassa suihkurusketussessioon. Hän poisti kuvan myöhemmin ja myönsi julkaisseensa sen pienessä viinihuppelissa juhlistaakseen 200.000 seuraajaa. Mallineito sai rangaistuksen Instagram-palvelulta, joka esti häntä julkaisemasta verkkosivustolla enää lisää kuvia. Supermallin kihlattu on laulaja John Legend, ja parin odotetaan avioituvan lokakuussa.