Ex-vanki palasi salaa vankiloihin – ei malttanut pysyä poissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vankilassa oleminen lukeutuu varmasti niihin kokemuksiin, joita monikaan ei haluaisi kohdata elämänsä aikana. Nyt otsikoissa on eräs amerikkalaismies, jolle yksi kerta vankilassa ei riittänyt. Niinpä mies päätti livahtaa takaisin vankilaan valeasun turvin.

36-vuotias Matthew Matagrano on vieraillut New Yorkin vankiloissa väärennettyjen vankilalaitoksen turvakorttien avulla. Miehen seikkailut ovat herättäneet runsaasti hämmästystä, sillä mies on aiemmin itse istunut vankilassa seksuaalirikosten takia.

Uutistoimisto AP kertoo, että amerikkalaismies on vierailujensa aikana viettänyt tunteja vankien kanssa ja antanut heille tupakoita. Matagranon vierailut eivät kuitenkaan sujuneet pelkästään leppoisissa merkeissä, sillä mies syyllistyi vangin pahoinpitelyyn yhden vierailunsa yhteydessä.

Valepukuinen mies myös varasti 2.500 dollarin arvoisen radiopuhelimen. Nyt vankilaan hinkunut mies on saanut ilouutisia, sillä hänet on tuomittu kymmeneksi vuodeksi vankilaan luvattomien vankilavisiittiensä seurauksena. Matagrano on kertonut vierailleensa vankiloissa koska vangit ovat ”mukavia” ja he saivat hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi.