Alessandra Ambrosion lomakuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

32-vuotias supermalli Alessandra Ambrosio on eräs mallimaailman parhaiten tienaavista kaunottarista. Hän on kahden lapsen äiti, joka lomaili kesän mittaan perheensä kanssa Brasiliassa.

Nyt Alessandra on viimeisimmistä Instagram-otoksistaan päätellen viettänyt aikaa Kreikan Kykladien saariryhmään kuuluvalla Mykonoksen saarella ystävättäriensa kanssa. Neitokainen nähdään pirteissä lomakuvissa bikineissä muiden mallinvartaloisten kaunottarien vierellä. Pääosassa ovat drinkit, peput ja taivaalla porottava aurinko.

32-vuotias Alessandra Corine Ambrosio on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.