Uskomaton tuuri: Mies löysi vihkisormuksensa joesta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vihki- ja kihlasormukset ovat luonnollisesti hyvin tärkeitä esineitä pariskunnan elämässä. Siksi eräs brittimies olikin hätää kärsimässä, kun hän hävitti vihkisormuksensa Tame-jokeen paddleboardingin tiimellyksessä.

30-vuotias Richard Ford huomasi sormuksen hävinneen vasta melottuaan lähes kilometrin päähän sen katoamispaikasta. Brittimies käytti tämän jälkeen huimat 24 tuntia tunnearvoltaan mittaamattoman sormuksen etsimiseen. Avukseen mies värväsi ystävänsä, Daily Mail kertoo.

– Olimme joella kun huomasin sen puuttuvan. Olin täysin hajalla – en pidä koruista, mutta se on minulle niin erityinen, aivan kuin olisin hävittänyt osan sieluani, Richard Ford selittää sormuksen häviämisestä.

Uskomatonta kyllä, mies onnistui löytämään sormuksen joesta katoamispäivänä otettujen valokuvien avulla. YouTubessa ihastuttaa video, jossa Fordin ystävä kertoo tälle sormuksen löytyneen. Aviomies menee sekaisin onnesta ja huutaa iloisena keskellä jokea.