Mies sotki naapurin auton voidellulla paahtoleivällä – putkareissu siitä tuli

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliisin säilöön kuljetetaan välillä ihmisiä mitä erikoisimmista syistä. Ihmiset keksivät välillä hyvinkin erikoisia keinoja tulla pidätetyksi. Nyt eräs amerikkalaismies on pidätetty Etelä-Carolinassa sen takia, että hän sotki naapurinsa auton voidellulla paahtoleivällä.

Vielä ei ole aivan selvää, minkälaiset motiivit pidätetyksi tulleella Chistopher Brannonilla oli erikoiseen tempaukseensa. Mies oli hieronut paahtoleipää naapurinsa katumaasturiin. Union Countyssä tapahtuneen välikohtauksen seurauksena miestä syytetään omaisuuden tahallisesta vahingoittamisesta, The Times and Democrat -sivusto kertoo.

Auton omistava nainen kertoi nähneensä Brannonin sotkemassa kulkuneuvonsa tuulilasia. Tämän jälkeen naapuri löysi auton läheisyydestä palan paahtoleipää. Katumaasturi ei kuitenkaan kärsinyt mitään suurempia vahinkoja erikoisessa paahtoleipäiskussa, sillä poliisien arvion mukaan vahingot rajoittuivat yhteen dollariin.