Sateessa seissyt soitti hätänumeroon – poliisit antoivat kyydin

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Ihmiset soittavat aina silloin hätänumeroon mitä turhimmista syistä. Nyt eräs brittimies on väärinkäyttänyt hätäkeskuksen palveluita erikoisella tavalla. Vielä harvinaislaatuisemman tapauksesta tekee se, että poliisit suostuivat miehen epätavalliseen pyyntöön.

Shorehamissa asuva brittimies soitti hätänumeroon saadakseen kyydin poliisilta. Ulkona satoi, ja mies ei halunnut kastua sateessa lastensa kanssa. Mirror-lehti kertoo, että hätänumeroon soittamisen jälkeen poliisipartio kävi noukkimassa isän ja tämän lapset ylikulkusillalta.

Poliisit kuljettivat heidät bussipysäkille. Tapaus nousi julkisuuteen, kun paikallinen poliisi kirjoitti aiheesta Facebookiin. Miehen kerrotaan saaneen kyydin sen jälkeen, kun hän oli uhannut valittaa poliiseista poliisipäällikölle. Poliisin edustaja on sittemmin kommentoinut erikoista tapausta sanomalla, että hätänumeroa tulisi käyttää ainoastaan hätätapauksissa.