Nyt se on täällä: USB-portissa ladattava vibraattori

Digi Lifestyle · Terhi Piiroinen

Värisevät ja vibraattoreilla varustetut seksilelut vaativat yleensä paristoja toimiakseen. Toiset naiset jopa unohtavat ”surinasussujaan” laatikoiden pohjalle siksi, etteivät yksinkertaisesti muista ostaa leluihinsa uusia pattereita. Nyt markkinoille on tullut ladattava vibraattori.

Kuva: Lovehoney
Kuva: Lovehoney

Lovehoney-erotiikkavälineliike myy verkkokaupassaan pientä vibraattoria, jonka pystyy lataamaan tavallisessa tietokoneen USB-portissa. Vibraattorissa on seitsemän eri tärinävoimakkuutta ja lähes äänetön moottori. Kaiken lisäksi vibraattoria mainostetaan vedenkestäväksi.

Kyseinen silikonivibraattori maksaa 26,99 puntaa, eli noin 32 euroa. Kerroimme hiljattain muffinssia muistuttavasta vibraattorista, jota kehtaisi pitää vaikka keittiön pöydällä äidin vierailun ajan. Tämä USB-vibraattori mahtuu sen sijaan vaikka housuntaskuun piiloon.