Pettämishuhut olivat liikaa – Khloe Kardashian uhkasi avioerolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien elämästä ei puutu dramatiikkaa. Viime aikoina otsikoissa on ollut Khloe Kardashianin suhde mieheensä Lamar Odomiin, mikä näyttää olevan vaakalaudalla pettämishuhujen takia.

Jalkafriikiksi väitetyn miehen on epäilty pettäneen vaimoaan kahden eri naisen kanssa. Khloe onkin nyt uusimpien tietojen mukaan sanonut Lamarille, että mikäli uusia huhuja tulee pinnalle, nainen hakee tästä avioeroa. 29-vuotiaan realitytähden ystävien mukaan Kardashian on erittäin nöyryytetty ja suuttunut tilanteesta, uutisoi Female First -lehti.

Khloe ja Lamar ovat tehneet lähipiirin mukaan avioehdon, jonka mukaan 18 miljoonan dollarin omaisuuden omistava koripallotähti joutuu maksamaan vaimolleen 500.000 dollaria jokaista aviovuotta kohden, mikäli hän osoittautuu uskottomaksi liiton aikana. Äiti Kris Jenner on aiemmin väittänyt, ettei Khloe aio hakea eroa miehestään pahantahtoisten juorujen takia.