Kate Moss yhä huippusuosittu – tulot kolminkertaistuivat viime vuonna

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supermalli Kate Moss nousi 1990-luvulla yhdeksi mallimaailman suurimmista tähdistä. Edelleen menestyksekästä uraa tekevä supermalli poseeraa tammikuussa julkaistavan Playboy-lehden juhlanumeron kannessa. Vuosikausia suursuosiossa ollut neitokainen on siis edelleen hyvin kysytty malli.

Kuva: St. Tropez
Kuva: St. Tropez

Samaa kertovat myös kaunottaren viime vuoden tulot. Telegraph-lehti kertoo, että Mossin tulot kolminkertaistuivat viime vuonna verrattuna vuoteen 2011. Mallikaunotar tienasi viime vuonna 11,7 miljoonaa puntaa. Hurja summa on pääosin neitokaisen menestyneen vaatelinjaston ansiota.

39-vuotiaalla mallilla on myös ollut jo vuosia erittäin tuottava sopimus meikkiyhtiö Rimmelin kanssa. Viime vuonna Moss lanseerasi yhtiön kansa oman huulipunalinjastonsa. Kaunottaren tulojen uskotaan tänä vuonna olevan vielä korkeammat.

Runsaasta päihteiden käytöstä tunnettu Katherine ”Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni, jonka oletetaan olevan tällä hetkellä kuivilla päihteistä. Hänen uransa alkoi 14-vuotiaana vuonna 1988. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-vaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin The Kills -yhtyeen rokkari Jamie Hincen kanssa.