Vin Diesel sai oman tähden Walk of Famelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa sijaitseva Walk of Fame on kaiketi Los Angelesin tunnetuin katu. Se halkoo oikeastaan koko Hollywoodin ytimen ja tähtiä pitkin kävellessä saa helposti vierähtämään kokonaisen päivän. Nyt tähtien joukkoon pääsi myös toimintaelokuvista tuttu Vin Diesel.

Nopeatempoisista elokuvista tuttu Vin Diesel sai kunnian olla 2.504. julkisuuden henkilö, jonka tähti paljastettiin kuuluisalla Walk of Famella. Associated Pressin julkaiseman videon perusteella tähti sijaitsee lähellä kuuluisaa Hollywood Boulevardin ja Highland Avenuen risteystä, eli lähes kadun paraatipaikalla. Mies kuvailee uransa olleen täynnä vastoinkäymisiä, joten tähden saaminen merkitsee hänelle tavallaan yhtä elämänsä suurinta kohokohtaa.

Vin Diesel on 46-vuotias New Yorkissa syntynyt näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti hänen toimintarooleistaan esimerkiksi elokuvissa xXx ja Pimeän uhka. Hän on myös tähdittänyt Fast & Furious -elokuvien sarjaa, joista viimeisin ilmestyi tänä vuonna. Kaljupäinen Vin Diesel on myös toiminut useissa elokuvissa ääninäyttelijänä matalan äänensävynsä ansiosta.