Amanda pakkohoidossa jopa loppuvuoden

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohukaunotar ja väitetty biseksuaali Amanda Bynes passitettiin taannoin psykiatriseen sairaalaan tarkkailuun pitkään jatkuneen sekavan käytöksen takia. Neitokaisen voinnin kerrotaan kohentuneen hoidossa, sillä hän ei kuule enää ääniä päässään.

Nyt 27-vuotias kaunotar saattaakin olla Ronald Reagan UCLA Center -sairaalassa Los Angelesissa koko loppuvuoden, sillä lääkärit suosittelevat hänelle pitkää hoitojaksoa. Amandalla on sisäpiirin lähteiden mukaan hyviä ja huonoja päiviä. Hoitohenkilökunta pyrkii tasapainottamaan tähden mentaalisen tilan ennen kuin hänet päästetään takaisin normaalielämän pariin.

– Lääkärit ovat tarkkailleet Amandaa, ja edistystä on tapahtunut. Hänen diagnoosinsa on monimutkainen, ja oikeaa lääkecocktailia ei ole vielä saatu aikaiseksi. Hoitotiimi uskoo, että Amanda voisi hyötyä pidennetystä hoitojaksosta ainakin vuoden loppuun, kertoi lähde Radar Online -lehdelle.

Näyttelijättären Lynn-äiti on hakenut Amandan väliaikaiseksi holhoojaksi. Hänen täytyy saada pysyvä oikeus holhoamiseen siltä varalta, että Amanda kieltäytyy lisähoidosta. Bynesin ei kerrota olevan hoitojen jatkumisen kannalla.