Karina Smirnoff on huipputimmi sporttikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut tanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Sittemmin neitokainen on poseerannut usein viihdelehtien sivuilla ja tehnyt tuloaan fitness-tähtenä. Nyt tuloksia nähdään lehden kannessa.

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjassa Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa kisannut kaunotar nähdään nyt poseeraamassa FitnessRX -lehden lokakuun numeron kansikuvassa, jossa hän esittelee samalla upeita vatsalihaksiaan. Lehden haastattelussa Karina paljastaa halunneensa nuorena asianajajaksi.

karinasmirnoff30082013

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.