Kardashianien äidin TV-ohjelma lopetettiin kuuden viikon jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien klaanin pirteä matriarkka Kris Jenner sai jokin aika sitten oman keskusteluohjelman FOX-kanavalle. Kun perhe käy läpi Khloe-tyttären erokriisiä, on hänen äitinsäkin saanut epätoivottuja uutisia kesken sekavan tilanteen.

Krisin keskusteluohjelman suosiota yritettiin nostaa sillä, että siinä esitettiin ensimmäinen virallinen valokuva Kimin ja Kanyen North-vauvasta. Tämänkaltaiset temput eivät kuitenkaan tehonneet katsojiin, sillä katsojaluvut pysyivät alhaisina. FOX-kanavan tuottajien kerrotaan päättäneen, ettei sarjaa jatketa enää toiselle tuotantokaudelle.

Radar Online -sivuston mukaan virallinen lausunto asiasta kuultaneen lähiviikkoina. Suurin syy sarjan lopettamiselle on lähipiiriläisen mukaan se, ettei Kris Jenner onnistunut erottumaan edukseen Yhdysvaltojen lukuisista keskusteluohjelman juontajista.

– Markkinat ovat todella täynnä, ja Kris ei tehnyt mitään, mikä olisi erottanut hänet muista. Uskokaa tai älkää, mutta suurin osa Amerikasta ei halua kuulla Kardashianeista tunnin ajan joka päivä, kertoi sisäpiirin kommentaattori sivustolle.

Jennerin tytär Khloe Kardashian on viime aikoina ollut surun partaalla, kun hänen NBA-koripalloilijamiehensä Lamar Odomin väitetään pettäneen naista. Miehen on viimeksi uutisoitu olevan myös vahvassa lääkekoukussa. Pariskunnan avioeron väitetäänkin siksi olevan tällä kertaa lähempänä kuin koskaan aiemmin.