One Direction -komistus kuvattiin uuden tyttöystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtyeen laulaja Liam Payne herätti taannoin hämmästystä tuhlaamalla rahojaan päättömästi ystävän syntymäpäiväjuomiin. Mies tilasi muusikko Wizkidille 1,5 miljoonan euron arvoista shampanjaa.

19-vuotias Liam on viihtynyt kesän sinkkumarkkinoilla, sillä hän erosi tyttöystävästään Danielle Peazerista toukokuussa. Mies on nyt löytänyt sylinsä lämmittäjän kouluajoilta tutusta ystävästä, Sophia Smithistä. Rakastavaiset ovat molemmat opiskelleet Wolverhamptonissa St. Peterin koulussa.

– Liam on todella rakastunut häneen. Suhde etenee vakavaksi todella nopeasti. Hän on tavallinen herttainen tyttö, joka pitää Liamista sellaisena kuin tämä on. Ei siksi, että mies on maailman suosituimman poikabändin jäsen, kertoi lähde Yahoo! Omg! -sivustolle.

Viime vuonna yli 6 miljoonaa euroa tienannut Payne myönsi seurustelun todeksi yhtyeen This Is Us -dokumenttielokuvan kuvauksissa maanantaina. Mieheltä kysyttiin tyttöystävästä, ja hän kertoi deittailevansa uutta naista. Liam osoitti jopa yleisössä istuvaa Sophiaa, kun häneltä tiedusteltiin mielitietyn henkilöllisyyttä.